Over RtR

Bij RtR administratie en belastingadviseurs hebben we een duidelijke doelstelling: ons team van deskundige, ervaren en enthousiaste medewerkers wil mkb’ers en zzp’ers ontzorgen op het gebied van administratie en fiscale zaken. Op een professionele en persoonlijke manier.

Professioneel

We bieden onze klanten een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk digitaal administratiesysteem. We houden onze kennis up-to-date. En als lid van het Register Belastingadviseurs garanderen we jou als ondernemer kwalitatief advies op het gebied van belastingen.

Persoonlijk

Daarnaast hechten we veel waarde aan onze persoonlijke benadering. Tijdens het introductiegesprek bij ons kantoor willen we jou en je onderneming zo goed mogelijk leren kennen, zodat we je advies op maat kunnen geven. Daarnaast zien we onze klanten minimaal een keer per jaar face-to-face, als we samen de jaarrekening doornemen. Dit vormt ook het ideale moment om inzichten te delen en risico’s, verbeterpunten en kansen te bespreken. We adviseren je proactief en helder en we werken op basis van jaarabonnementen, zodat we verrassingen achteraf voorkomen. Hierdoor zorgen we voor langdurige en prettige samenwerkingen met onze klanten.

Wij zijn RtR administratie en belastingadviseurs en we nodigen je hierbij uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ons Team

Roderik ter Riet

Christel Tinsel

Carla Haan